Juniortræning

Skumtennis (vintertennis) for børn, starter torsdag d. 28.10.21 fra 16.30-17.30, i Arena Aabenraa i hal 5. Der er ialt 16 pladser og træner er Ida Bech. Tilmelding skal ske til Ida Bech på tlf 23882120. Børn under 6 år, skal ledsages af voksen under træning.

Træning for børn og ungdom har sidste træningsdag torsdag d. 23.9.21

Flere forældre har spurgt til “vinter-tennis”. Vi ønsker i bestyrelsen, at vide hvor mange, der ønsker at spille vintertennis. Det er selvfølgelig altid muligt, at booke klubbens nyrenoverede helårsbaner, der ligge bag klubhuset, og derved spille tennis hele vinterperioden. Indendørs tennis bliver et andet spil, nemlig skumtennis, hvor man i vinterperioden, holder teknikken og samværet ved lige, og det er til dette vi gerne vil kende til interessen. Giv besked til Heinz, Anders eller Ida om dit barn har lyst til skumtennis indendørs.

Vi melder ud på  facebook om der bliver skumtennis for børn. Afhængig af antal, har Ida tilkendegivet, at hun er interesseret være træner til skumtennis.

Ida tlf 23882120

sol Sommertræning:

Starter mandag d. 12.4.21.

Sommerferie t.o.m uge 30 og opstart efter sommerferie mandag d. 2.8.21.

Nye spillere er velkomne og møder blot op til træning under det angivne tidspunkt i forhold til alder. Klubben har låneketcher til nye spillere.

Trænere i sæson 2021 er, Heinz Joakim Gruber, Anders Erting og Kasper Knudsen.

Vi har 4 baner at spille på. Trænerteamet vil kigge på niveau og teknisk kunnen, således der kan gives en udfordrende træning, samt en træning hvor fællesskabet, spilleglæde og kampgejst kommer til udtryk.

Der er mulighed for tilmelding i turnering, hvor du kommer ud og spiller i andre klubber, og møder en ny og ukendt modstander. I løbet af sæsonen laver vi intern turnering, kåring af årets spiller, samt pizzaaftener.

Aldersgruppe U8, U10, og U12

Mandag            kl.16.00-17.00

Torsdag            kl.16.00 – 17.00

Aldersgruppe U14, U16 og U18

Mandag            kl.16.00-18.00

Torsdag            kl.1600 – 18.00

Der er ikke træning Kristi Himmelfartsdag d. 13.5. og 2. Pinsedag d. 24.5. Ønsker du at spille tennis på disse datoér, kan du som medlem booke en bane til dig og din kammerat.

Hvis du har spørgsmål vedrørende juniorer, er du velkommen til at bruge vores facebookside, eller kontakte træneransvarlige Dorte Petersen.

Træning 2020 for juniorer

Alle er velkomne til træningen.
Kom og lån en ketsjer og se om det er noget for dig. Det er gratis de første 2 gange. Herefter koster det 600 kr for en hel sæson med 2 gange ugentlig træning.
Som junior er du velkommen til at reservere og spille på alle baner når det passer dig!
Juniorafdelingen lægger stor vægt på leg og glæde ved tennis. Vi vil gerne skabe et godt miljø i klubben, hvor juniorerne trives socialt og udvikler deres tennisfærdigheder.
Der afholdes en del stævner og aktiviteter for juniorerne og deres familier i løbet af sæsonen. Disse vil blive slået op på hjemmesiden og på vores Facebook: Aabenraa Tennisklub - så hold øje!

Alle aktiviteter tilbydes via online tilmelding. Det er derfor vigtigt, at vi har forældrenes seneste kontaktinformationer.