Juniortræning

sol Sommertræning: starter igen mandag d. 7. maj 2018

Nye spillere er velkomne og møder blot op til træning under det angivne tidspunkt i forhold til alder.

Aldersgruppe 7-11 år

Mandag            kl.16.00 – 17.00                           Tine Heuschkel                           hjælpetræner: Sarah Thiellesen

Torsdag            kl.16.00 – 17.00                           Heinz Gruber

Aldersgruppe 12 – 17 år

Mandag            kl.17.00 – 18.00                            Anne Kathrine Matthiesen / Helene Kølby Damgaard

Torsdag            kl.17.00 – 18.00                           Preben Kønig

Der trænes på bane 3 og 4 på alle træningstidspunkter.

Hvis du har spørgsmål vedrørende juniorer, er du velkommen til at kontakte Lisbet Matthiesen på mail lisbet1@outlook.com eller telefon 21590478, eller brug vores Facebook site.

Træning 2018 for juniorer

Alle er velkomne til træningen.
Kom og lån en ketsjer og se om det er noget for dig. Det er gratis de første 2 gange. Herefter koster det 600 kr for en hel sæson med 2 gange ugentlig træning.
Som junior, er du velkommen til at reservere og spille på alle baner når det passer dig!
Juniorafdelingen lægger stor vægt på leg og glæde ved tennis. Vi vil gerne skabe et godt miljø i klubben, hvor juniorerne trives socialt og udvikler deres tennisfærdigheder.
Der afholdes en del stævner og aktiviteter for juniorerne og deres familier i løbet af sæsonen. Disse vil blive slået op på hjemmesiden og på vores Facebook: Aabenraa Tennisklub - så hold øje!

Alle aktiviteter tilbydes via online tilmelding. Det er derfor vigtigt, at vi har forældrenes seneste kontaktinformationer.
Log på for at skrive indlæg og for at læse opslag der er interne.
Heidi Hansen
Kage i solen
Pause..Det er varmt!
Alle deltager basker i solen