Juniortræning

 Sommertræning:

Starter mandag d. 9.5.22

Sommerferie: sidste træningsdag inden sommerferie er mandag d. 20.6.22

og opstart efter sommerferie er mandag d. 8.8.22

 

Nye spillere er velkomne og møder blot op til træning under det angivne tidspunkt i forhold til alder. Klubben har låneketcher til nye spillere, og der forventes at man har sportsko på, på grusbanerne.

Trænere i sæson 2022 er, Heinz Joakim Gruber, Anders Erting og Ida Bech.

Vi har 4 baner at spille på. Trænerteamet vil kigge på niveau og teknisk kunnen, således der kan gives en udfordrende træning, samt en træning hvor fællesskabet, spilleglæde og kampgejst kommer til udtryk. 

 

                            Aldersgruppe U8, U10, og U12

Mandag            kl.16.00-17.00 er der 3 trænere til aldersgruppen U8, U10 og U12                             

                        

 

                           Aldersgruppe U14, U16 og U18

Mandag            kl.16.00-17.00 i denne time er ovenstående gruppe velkommen til selv at spille tennis, da trænerne har fokus på U8, U10 og U12 

                         kl. 17.00-18.00 er der træning for U14, U16 og U18.                                     

Torsdag            kl.1600 – 18.00 er der træning for U14, U16 og U18

Vi har I år valgt, at ændre i antal af træningsdage til de yngste tennisspillere, da vi har oplevet, at mangle trænere til netop denne aldersgruppe. Derfor er der i denne sæson 3 trænere på de yngste, og kun 1 træningsdag, som er mandag.

Der er ikke træning Kristi Himmelfartsdag d. 13.5. og 2. Pinsedag d. 24.5. Ønsker du at spille tennis på disse datoér, kan du som medlem booke en bane til dig og din kammerat.                         

 

Hvis du har spørgsmål vedrørende juniorer, er du velkommen til at bruge vores facebookside, eller kontakte træneransvarlige Dorte Petersen.

Træning 2022 for juniorer

Alle er velkomne til træningen.
Kom og lån en ketsjer og se om det er noget for dig. Det er gratis de første 2 gange. Herefter koster det 600 kr for en hel sæson med 2 gange ugentlig træning.
Som junior er du velkommen til at reservere og spille på alle baner når det passer dig!
Juniorafdelingen lægger stor vægt på leg og glæde ved tennis. Vi vil gerne skabe et godt miljø i klubben, hvor juniorerne trives socialt og udvikler deres tennisfærdigheder.
Der afholdes en del stævner og aktiviteter for juniorerne og deres familier i løbet af sæsonen. Disse vil blive slået op på hjemmesiden og på vores Facebook: Aabenraa Tennisklub - så hold øje!

Alle aktiviteter tilbydes via online tilmelding. Det er derfor vigtigt, at vi har forældrenes seneste kontaktinformationer.